HTML

Színházi Dramaturgok

Felkészülés a 25. Kortárs Magyar Dráma Nyílt Fórumára

Friss topikok

 Az V. Monodráma fesztivál a színházban

2010. március 27-31. 

A monodráma őszinte műfaj.

Kiáll a színész a színpadra és egy pillanat alatt kiderül róla, hogy magára tudja-e irányítani a figyelmet. Nem csak az köti le a nézőt amit mond, hanem ahogy mondja, a létezése, a gondolkodása, az a képesség, ahogy berendezi maga körül a teret és így teljes értékű színpadi estét szerez a közönségnek.

Ötödik alkalommal rendezünk monodráma fesztivált Egerben. Minden második évben tartjuk ezt a rendezvényt, mert azt tapasztaljuk, hogy két év kell ahhoz, hogy az országban létrejöjjön olyan kínálat, amiből a válogatás után kellően magas színvonalú eseménysorozatot tudunk szervezni.

Az Egri Tavaszi Fesztivál keretében zajló, a színházi világnapon, március 27-én kezdődő, és utána öt napig tartó előadássorozatnak már rajongó tábora alakult ki. Van, aki az előadások nyolcvan százalékát végignézi, szinte beköltözik a színházba. Az ilyen, több előadást is megnéző látogatóink miatt hoztunk létre bérletet, előadás-csoportokkal, hogy még inkább erősítsük ezt a kötődést a színházhoz, színházunkhoz.

Részletes Program

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dramaturg.blog.hu/api/trackback/id/tr541834959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása